Informatie

Contact en praktijkadres

Kersten Weitz Praktijk voor Psychodynamiek
Larikslaan 2
3833 AM Leusden
Mob: 06 2031 5968

Bereikbaarheid en annulering

Mijn praktijk is gevestigd in Medisch centrum Omnis in Leusden op de 2e etage. Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte aan het einde van de gang, ik kom je dan vanzelf ophalen. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een lift aanwezig. De bushalte is op 5 minuten loopafstand. Ben je goed ter been dan wordt het op prijs gesteld wanneer je de auto parkeert aan de straat of in de directe omgeving.

Onder werktijd ben ik soms niet direct telefonisch bereikbaar. Spreek dan gerust je naam en telefoonnummer in zodat ik je terug kan bellen of vul het contactformulier in.

Je kunt de sessie kosteloos annuleren tot uiterlijk 24 uur van te voren. Bij niet tijdige annulering ben ik helaas genoodzaakt de voor jou gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Tarieven

Privé kost een sessie €75,00 per uur incl BTW.

Voor werkgevers telt een zakelijk tarief van €115,00 per uur incl BTW.

Een sessie duurt gemiddeld een uur. Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts en ik hanteer geen wachtlijst

Ik stuur je voor de eerste afspraak het intakeformulier wil je die ingevuld meenemen naar de eerste afspraak. Hierdoor kunnen wij de intake sneller doen en gelijk effectief aan het werk gaan.

Vergoeding:

De sessies worden over het algemeen niet vergoed door de zorgverzekeraar. Je kunt de volgende oplossingen onderzoeken:

Je kunt onderzoeken in hoeverre je de sessies af kunt trekken bij de belastingdienst, afhankelijk van jouw hulpvraag.

Je kunt overleggen met je werkgever of deze je traject wil vergoeden. Werkgevers dragen graag bij aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Bij het aangaan van de sessie ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Kwaliteitswaarborging

Als coach ben ik afgestudeerd en therapeut i.o. aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel. Deze opleiding is NOBCO/EMCC EQA-geaccrediteerd.  www.psychodynamica.nl

Ik ben ingeschreven in het register RBCZ.

Verder heb ik ruim 25 jaar ervaring in de boeddhistische kijk op de werking van onze psyche en de relatie tussen lichaam en geest en heb ik ruime ervaring in de bio-energetische werking ter ondersteuning van het tot rust brengen van je emoties en je psyche.

Als hoogsensitief persoon snap ik wat het is om hoogsensitief te zijn en wat er voor nodig is om stevig met beide benen op de grond te blijven staan.

Disclaimer