Naar jezelf kijken vraagt lef en vooral liefdevolle mildheid

Ik kan Kersten ten zeerste aanbevelen als er onverwerkte emoties en pijn uit het verleden zijn waar je (nu eindelijk) mee af wilt rekenen. Het heeft mij enorm geholpen om dingen uit het verleden die er allang zaten op te ruimen.

Intake

Tijdens de intake gaan wij actief en doelgericht aan de slag om jouw hulpvraag helder te maken en tot de kern te komen. Waar gaat het nu echt over? Zo maak je kennis met hoe ik werk, dit levert je al gelijk de nodige inzichten op en een voorstel voor het vervolg. Hierdoor kun jij op basis van jouw gevoel en inzichten een goede beslissing maken of je verder wilt gaan. Het belangrijkste is dat jij in vertrouwen kunt werken en dat het goed en veilig voor jou voelt. Ik heb privacy hoog in het vaandel staan, ook wanneer jij een werk gerelateerde hulpvraag hebt.

De vervolg sessies

Vanuit jouw hulpvraag gaan we via verschillende methodieken aan de slag. Je gaat ervaren waar je gedachten, gevoelens en emoties vandaan komen. Door hier zonder oordeel en met erkennende mildheid naar te kijken maak je de weg vrij naar het verwerken van oude ervaringen en patronen. Zo komt er ruimte voor een interne verandering waardoor je weer meer jezelf wordt en je evenwichtiger gaat voelen. Mijn intentie is om samen met jou via een kortdurend traject een duurzame verandering tot stand te brengen zodat jij weer speels om kunt gaan met de dynamiek van het leven.

In de praktijk wordt gewerkt vanuit resultaat- en oplossingsgerichte coaching welke wordt verdiept met therapeutische aspecten. Daardoor werkt de behandeling op een dieper bewustzijnsniveau door dan de meeste reguliere coaching. We gaan niet alleen met de korte termijn, maar ook met de lange termijn aan de slag om ons zo te richten op het voorkomen van terugval. Dit maakt de behandeling duurzaam en succesvol.

Elk traject is maatwerk en passend bij de hulpvraag. Het streven is een kortdurend traject, maar dit is natuurlijk afhankelijk van jouw specifieke situatie en wensen.