Ik geloof in jou!

Even voorstellen

Het is best een stap om de hulp van iemand anders in te roepen.

Dan is het belangrijk dat je je vertrouwd en prettig voelt bij deze persoon. Het moet goed voelen. Daarom stel ik mij graag aan jou voor en neem ik je mee in wat mijn drijfveren zijn.

Vroeger noemde mijn juf mij “Kersepit”. Ik vind dat wel een mooie omschrijving. De combinatie van zachtheid en pit. Mijn passie is om te kunnen werken met de kern, dat waar het echt om gaat, zodat jij weer je vruchten kunt plukken en jezelf kunt zijn.

Mijn naam is Kersten Weitz Miggels.

In eerste instantie ben ik opgeleid tot groepsleerkracht in het basisonderwijs. Mijn passie: “Wat gaat er achter het gedrag van het kind schuil?” En “Hoe kan ik het kind zo begeleiden dat het optimaal gebruik kan maken van zijn of haar potentie?” Dit zijn nog steeds mijn drijfveren. Wat gaat er achter jouw hulpvraag schuil? Wat maakt dat jij jouw patroon in stand houdt? Wat heb jij nodig om weer optimaal gebruik te kunnen maken van jouw potentie?

Als jong kind voelde ik mij heen en weer geslingerd door de dynamiek van het leven en had ik al veel diepgaande vragen. Deze ben ik toen verder gaan onderzoeken waarbij ik vaak de confrontatie met mijzelf opzocht en veel liefdevolle spiegels heb voorgehouden gekregen. Ik heb van mooie mensen mogen leren. Hierdoor heb ik de diepe lagen ontdekt waar wij allemaal mee te maken hebben.

Ik ben dan ook niet iemand van de tips en trucs maar van daadwerkelijk boven tafel halen van dat wat er speelt zodat je ook echt duurzaam verandert. Zonder oordeel want achter ieder gedrag zit een positieve intentie. Wij hebben allemaal te maken met de dynamieken van het leven en ik geloof erin dat wij ook allemaal de kracht en de sleutel in handen hebben om hier mee om te gaan. Dit maakt dat ik geloof in mensen, dit maakt dat ik geloof in jou!

“Ik ben onder de indruk van haar intuïtieve aanpak ! ”